Majlis Tadarus Al-Quran dan Festival Nasyid Zon Skudai / Nusajaya 2018

Pada 10 Mac 2018 (Sabtu), SMK Damai Jaya telah mengambil bahagian dalam pelbagai acara sempena Majlis Tadarus Al-Quran dan Festival Nasyid Zon Skudai / Nusajaya yang berlangsung di SMK Taman Sutera. SMK Damai Jaya telah berjaya mendapat tempat ke-3 dalam Hafazan Perempuan melalui Nurul Atiqah Misriah Jemain Aman (3KAA). Selain itu, Ahmad Danial Bin Mustafa (3KAA) telah mendapat tempat ke-4 bagi acara Khat Lelaki.

Kejayaan ini menjadi pemangkin kepada para pelajar dan guru untuk terus memberikan yang terbaik pada masa akan datang.

Terima kasih dan penghargaan kepada pengetua, puan Hajah Norazlinda Binti Mohd Salleh, barisan pentadbir, guru-guru Pendidikan Islam dan MAKDIS SMK Damai Jaya dan rakan-rakan guru atas kerjasama yang diberikan.