Senarai Keperluan Buku Dan Peralatan Sekolah Pelajar Tingkatan 1 & Peralihan Bagi Sesi Persekolahan 2017

Dimaklumkan bahawa pihak koperasi SMKDJ akan mengadakan jualan buku dan peralatan sekolah bagi sesi persekolahan 2017 mengikut ketetapan berikut:

Tarikh : 22 – 24 Disember 2016 dan 26 – 29 Disember 2016
Masa  : 8.30 pagi – 1.00 petang
Tempat : Koperasi SMKDJ

Tuan / puan boleh membeli pada tarikh seperti yang ditetapkan. Berikut adalah senarai keperluan buku dan peralatan sekolah bagi pelajar Tingkatan 1 & Peralihan untuk sesi persekolahan 2017.

senarai-keperluan-buku-dan-peralatan-sekolah-tp-t1-tahun-2017

*Buku Peraturan hanya untuk pelajar Peralihan dan Tingkatan 1 baharu sahaja.

senarai-keperluan-buku-kerja-dan-modul-tambahan-t1-tp-2017

* Harga buku kerja / Modul yang dinyatakan masih belum tetap. Harga yang tertera tertakluk kepada perubahan harga pembekal.

* Latihan Bahasa Cina wajib untuk semua pelajar Cina, Modul Pendidikan Islam wajib kepada semua pelajar Islam dan Buku Aktiviti Bahasa Arab hanya diwajibkan kepada pelajar KAA sahaja.

senarai-harga-t-shirt-dan-track-bottom-tp-t1-2017

* Senarai T-Shirt dan Track Bottom (bayar di koperasi)

* T-Shirt Kokurikulum muslimah adalah wajib kepada pelajar perempuan Islam

senarai-bayaran-yuran-koperasi-dan-keperluan-tambahan-tp-t1-2017