Program Imam Remaja Peringkat Daerah 2016

Program Imam Remaja Peringkat Daerah 2016_01

Program Imam Remaja Peringkat Daerah bagi tahun 2016 telah diadakan di Masjid Ainudin Wahid Taman Universiti. Seramai 4 orang pelajar telah mewakili sekolah untuk program tersebut iaitu:

1. Muhammad Khairul Amirin Bin Abdul Aziz (4PA)
2. Muhammad Nabil Ramadhan Bin Muhamad Fadzil (4KJ)
3. Muhammad Amirul Bin Kamarudin (4SN)
4. Raden Muhammad Hilmie Shah Bin Hishamudin (4EA)

Namun begitu, hanya seorang pelajar sahaja telah berjaya ke peringkat akhir. Pelajar tersebut adalah Muhammad Khairul Amirin Bin Abdul Aziz dari tingkatan 4PA dengan pencapaian keseluruhan Jayyid. Tahniah diucapkan kepada pelajar tersebut.

Pelajar ini akan mewakili daerah Johor Bahru ke peringkat negeri yang akan diadakan pada 3 hingga 5 Oktober bertempat di Masjid Sultan Ismail Lapangan Terbang Senai. Sama-sama kita warga SMK Damai Jaya mendoakan agar pelajar ini berjaya di peringkat negeri nanti. Insyallah……

program-imam-remaja-peringkat-daerah-2016